fejlődés képzés Tippek

Lehetőséged van: kapcsolj ki!

Az online kommunikációnk megváltozott, olyannyira, hogy már nem számít tabunak a közösségi média felületeinken kifejezni azt, hogy nem vagyunk a toppon. Ezért tűnhetett fel neked is, hogy a környezetedben többen nem viselik jól a rutinunk felborulását, amit koronavírus okozott. Ebben a cikksorozatban bevált tippeket találsz, amelytől könnyebb lesz túllendülni a hullámvölgyeken.

Nem tervezem a sokadik klisékre felépített cikket megírni arról, hogy hogyan lehet a legjobban kihasználni ezt az időszakot, csupán megmutatok párat a lehetséges irányok közül. Ez sajnos most nem járható út számodra, ha az egészségügyi ellátásban, vagy más létfontosságú iparágban, jogalkotásban dolgozol, hisz Rád most a megszokottnál is nagyobb teher nehezedik.

Mindenki más számára viszont: ez talán egy vissza nem térő alkalom.

Első és legfontosabb: nem kell mindig a toppon lenni. Teljesen természetes, ha nem vagy minden pillanatban boldog, friss, életerős, motivált stb. Ebben nem vagy egyedül, még akkor sem, ha úgy érzed körülötted mindenki más 100%-ot nyújt minden pillanatban.

Kapcsolj ki!

Minden lehetséges alternatíva arra épül, hogy ismered önmagad, az igényeid. Ha még nem indultál el ezen az úton, akkor itt az ideje. A világ most kissé lelassult, talán ilyenre soha többet nem lesz példa, most megengedheted magadnak, hogy együtt lassulj vele.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük