fejlődés képzés Tippek

Hogyan lehetsz Borostyán Ligás egyetem hallgatója?

Harvard, Columbia, Princeton mellett sok száz kiemelkedő egyetem kurzusait érheted el, ingyenes változatban is! Tanulj a szakmák legkiemelkedőbb professzoraitól, inspirálódj a világ minden részéről érkező diákoktól.

A koronavírus még jobban átrajzolta az online képzések palettáját, a kényszerhelyzet miatt a magyar és európai egyetemek is az online oktatásra álltak át. Viszont ez egyáltalán nem új keletű! Több platform is létezik már évek óta, ahol online kurzusokat hallgathatsz, különböző tematikákban, a legjobb előadókkal.

Kedvencem a Coursera, ahol ingyenes és fizetős modult is elérsz: különbség az elért tartalmakban nincs, a fizetős opciónál az egyetem oklevelet állít ki számodra a sikeres teljesítésről, az ingyenes változatban pedig oklevél nélkül fejezed be a képzést.

A kurzusok során videóanyagok és olvasmányok mellett feladatokat is kell teljesíteni. A feladatokat többnyire peer-review módszerrel, vagyis kollegiális lektorálással javítják: azok javítják és értékelik egymás beadandóit, akik hallgatják a kurzust.

Ha megjött a kedved egy online képzéshez a Courserát itt érheted el: https://www.coursera.org/

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük