Afrika Inspiráció

„Legesleg” élmények: lélegzetelállító

Utazás során rengeteg új élménnyel gazdagodunk, amelyekre képek százai, videók, szuvenírek, karcolások emlékeztetnek, de pár év távlatából lassan kiemelkedik egy: a „legesleg”. Ebben a sorozatban nagyutazók legesleg élményeikről mesélnek, tematikusan! Ezúttal a lélegzetelállító élményekre fókuszálunk.

Elsőként Brigi mesél, aki igazi hátizsákos nagyutazóként rója a világot. Szabadúszóként dolgozva utazik országról országra, így nem csak a megszokott rohanós utazós történeteket tudja bemutatni, hanem azt is milyen hosszabb ideig egy, a miénktől eltérő kulturális hátterű országban élni, dolgozni, felfedezni, barátkozni. Jelenleg a járványhelyzet miatt Grúziában él, Tbiliszi a főhadiszállása.

Brigi – @brigi.the.backpacker

Az egyik legcsodálatosabb élményem Kenyához kapcsolódik. Tavaly ősszel jártam életemben először Afrikában, tudtam, hogy ez eléggé más lesz, mint az előző utazásaim és így is lett! Sosem felejtem el, amikor életemben először megpillantottam a vadon élő oroszlánokat és zsiráfokat, felelevenedett előttem a Lion King.

A kenyai Masai Mara nemzeti parkban hihetetlenül változatos napokat töltöttünk, reggeltől estig néztük az állatokat, és magunkba szívtuk Afrikát! A lélegzetelállító napnyugták és tájak mellett, azonban számos érzelmi sokk is ért, hiszen meglátogattuk Afrika egyik legnagyobb nyomornegyedét, ahol megismerhettük egy családnak a történetét, és vittünk adományt is.

Az utcán sétáló gyereknek pedig szintén adományoztunk csokikat, amelyért mindenki hihetetlenül hálás volt.
Az utazásaim közül, Afrika volt rám a legnagyobb hatással. Megtanultam jobban értékelni azt amim van, és egy hihetetlenül szuper megújulásélményt adott.

kilökött a komfortzónámból és teljesen megváltoztatta a felfogásomat…

Ha mesélnél a „legesleg” kalandjaidról írj az info@landolunk.hu címre! Ha pedig a történet után követnéd Brigi kalandjait a lenti linket követve eljutsz az Instagram profiljára!

https://www.instagram.com/p/CErxZ8-gHb-/

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük